cupping setMens en gezondheid 

Welke cupping set kun je aanschaffen?

Als masseur wil je je klanten natuurlijk zo veel mogelijk tevreden stellen. Dit is natuurlijk niet altijd mogelijk maar je kunt wel je best doen. Zo kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om een extra dienst aan te bieden. Neem bijvoorbeeld cupping. Je moet dan natuurlijk wel weten hoe je dit kunt en moet gebruiken voor je het gaan doen, maar als je dan weet hoe het moet kun je een cupping set aanschaffen. Hier zijn echter een aantal verschillende varianten in. Dat is met een reden. De een zal groter zijn dan de ander. Wanneer je cupping bij iemand op het gezicht wilt toepassen dan zul je zien dat je hier een kleine cup voor nodig hebt. Als je een te grote cup gebruikt dan zul je zien dat je het niet goed werkt. 

Waarom cupping?

Misschien vraag je jezelf wel af waarom je cupping zou aanbieden. Dit is natuurlijk ook niet gek, misschien denk je wel dat het niks voor jou is of dat er geen animo voor is. Vaak zie je toch wel wanneer mensen ervan hebben gehoord dat ze het toch wel interessant vinden. Misschien bevalt het hen wel en zullen ze er voor terug komen. Het is dan wel belangrijk dat je meerdere cupping sets hebt. Je hebt misschien niet altijd tijd om ze dan weer schoon te maken. Het is dan makkelijker als je een aantal extra cups hebt zodat je altijd nieuwe erbij kunt pakken.

cupping set

Verschillende materialen

Als je dan gaat kijken naar een cupping set dan zie je dat je zowel een hebt van plastic maar ook van glas. Als je veel bij mensen thuis masseert dan is het verstandig om voor kunststof te kiezen want die zullen niet breken. Het voordeel van glas is echter wel dat je ze in de vaatwasser kan zetten om schoon te maken.

Related posts

Leave a Comment