Online temazepam kopenMedicijnen 

Wat is temazepam?

Temazepam hoort bij de benzodiazepinen. Dit zijn verschillende medicijnen met een rustgevende, ontspannende werking. Het medicijn Temazepam staat ook wel bekend als Normison. Temazepam werkt dan ook kalmerend en wordt vaak gebruikt als een slaapmiddel wanneer mensen last hebben van slapeloosheid. De behandeling van slapeloosheid bestaat in principe niet uit medicijnen. Wanneer slapeloosheid je dagelijks leven zeer ernstig belemmert, kan de arts een medicijn als Temazepam voorschrijven. Online Temazepam kopen kan ook. Het medicijn wordt soms ook voorgeschreven bij ernstige angsten of onrustigheid.  

Slapeloosheid 

Zoals eerder benoemt wordt Temazepam vooral gebruikt bij slapeloosheid. Slapeloosheid is een slaapstoornis. Je hierbij kan onder andere moeite hebben met inslapen, wordt herhaaldelijk wakker en je slaapt moeilijk uit. Het gemiddelde aantal uur dat een mens vaak nodig heeft aan slaap, is 5 tot wel 10 uur. Deze uren slaap heb je dan nodig om goed te kunnen functioneren en niet vermoeid te zijn tijdens je dagelijks leven. Bij slapeloosheid slaap je minder uur dan die 5 tot 10 uur, wat dus voor verschillende klachten kan zorgen. Dit zijn klachten als onder andere vermoeidheid, concentratieproblemen en geheugenproblemen. 

Bijwerkingen

Net als bij ieder ander medicijn zitten er ook aan Temazepam bijwerkingen vast. In het begin van de behandeling met dit medicijn, kun je slaperig zijn, een afvlakking van het gevoel hebben, verminderde waakzaamheid hebben, verward zijn, hoofdpijn hebben, zwakke spieren hebben etc. Andere mogelijke bijwerkingen zijn: maag-darm stoornissen, depressie, verminderde libido, opwekking van eetlust, gewichtstoename en huidreacties. Onthoud hierbij dat niet iedereen last heeft van al deze bijwerkingen.

Related posts

Leave a Comment