rollatorThuiszorg 

Hulpmiddelen voor ouderen

Ben je ouder aan het worden of is je vader, moeder of ander familielid ouder aan het worden? Gebreken komen met de jaren. Naarmate je ouder wordt, is het steeds lastiger om bepaalde handelingen zelfstandig uit te voeren. Denk bijvoorbeeld aan een simpele wandeling of het ‘beklimmen’ van een trap. Gelukkig zijn er allerhande hulpmiddelen die je kunnen helpen. In deze blog gaan we in op een aantal van die hulpmiddelen. Met deze hulpmiddelen blijf je zo lang mogelijk zelfstandig! 

Hoog laag bed

Rust en slaap is erg belangrijk. Zeker naarmate je ouder wordt. Je lichaam heeft tijdens je slaap tijd om te herstellen. Zo sta je ‘s ochtends vroeg weer fris op. Ouderen hebben vaak moeite om in en uit het bed te stappen. Is dit bij jou ook het geval? Dan kan een hoog laag bed uitkomst bieden. Hoog laag bedden zijn elektrisch aangedreven. Middels een simpele afstandsbediening kun je ervoor zorgen dat je het bed verstelt. Een hoog laag bed is bij verschillende winkels verkrijgbaar. Een van die winkels is De Zorgoutlet. De Zorgoutlet is gevestigd in Almere. Je kunt langskomen in de showroom, maar het is natuurlijk ook mogelijk om online een bestelling te doen. Het hoog laag bed wordt dan thuisbezorgd. 

Rollator
Ben je de laatste tijd minder mobiel doordat het steeds lastiger is om zelfstandig te wandelen? Een rollator kan uitkomst bieden. Met een rollator heb je altijd een fijne ondersteuning. Dat geeft je zelfvertrouwen, waardoor je langer zelfstandig blijft! 

Scootmobiel
Ook met een scootmobiel blijf je lang mobiel. Een scootmobiel is een ideaal alternatief voor een auto. Scootmobiel in Lelystad nodig?

Related posts

Leave a Comment