Geen categorie 

Hoe kom ik van negatieve emoties af?

We hebben allemaal weleens een klote gevoel. Maar wat moet je doen om hier vanaf te komen? Er zijn veel methoden welke worden geopperd door professionals. Veel mensen zullen zeggen dat hardlopen helpt, of je lekker uitleven in een sportwedstrijd. Helaas is dit niet voor iedereen het geval. Ik ben een van die personen die geen plezier haalt uit sporten, hierom heb ik twee tips welke jou wellicht helpen om jouw emoties op de rit te krijgen. Ben je nieuwsgierig geworden? Lees dan vooral snel verder!

Vind een passie

Een van de in mijn ogen makkelijkste manier om van een slecht gevoel af te komen. Zoals eerder aangegeven is niet iedereen een sporter, maar dat neemt niet weg dat het leegmaken van je hoofd tijdens een hardloop rondje daadwerkelijk werkt! Ditzelfde geldt voor sporten in de sportschool, tijdens het sporten komt endorfine vrij waardoor je je beter gaat voelen. Dit geldt natuurlijk niet alleen voor sporten in de sportschool, maar voor het uitoefenen van welke sport dan ook, zolang je het ook echt leuk vind om te doen! Sporten is hier een voorbeeld van, maar je kunt ook als je van eten houd, proberen een culinaire hobby te gaan uitoefenen. Of wanneer je creatief bent gaan tekenen, bouwen, of ontwerpen! Zoals het laatste punt eigenlijk een beetje weggeeft, wees creatief!

Natuurlijke remedie!

Wanneer je je niet lekker in je vel voelt zitten, wil je daar natuurlijk vanaf komen. Een Bach bloesemtherapie kan daarbij helpen. Een dergelijke therapie helpt jou bij het verwerken van negatieve emoties naar de positieve tegenhanger. Voorbeelden van deze emoties die om te buigen zijn een gebrek aan zelfvertrouwen, stres, schuld, piekeren en bezorgdheid. Deze emoties zullen nooit worden onderdrukt, maar zoals al eerder aangegeven worden verwerkt naar een positieve tegenhanger. Een voorbeeld hiervan is bij dat bij het innemen van een bepaalde Bach bloesem jouw gebrek aan zelfvertrouwen omgebogen wordt in zelfverzekerdheid! Een ideale en makkelijke manier om voor een verschuiving in emoties te zorgen. Maar hoe weet je nu eigenlijk welke Bach bloesem helpt voor welke emotie? Klik op de link om de professional op dit gebied te bekijken!

Related posts

Leave a Comment