wandelstokThuiszorg 

Als senior zo lang mogelijk zelfstandig blijven

Gebreken komen met de jaren. Helaas is dit ook van toepassing bij mensen. Begin je ouder te worden en merk je dat je niet zo fit en vitaal meer bent als vroeger? Dan is het tijd om hier tijdig op in te spelen. Tegenwoordig gaan senioren over het algemeen niet zomaar meer naar een verzorgingshuis. De overheid stimuleert haar burgers om zo lang mogelijk zelfstandig thuis te blijven wonen. Dit is mogelijk, mits je over de juiste hulpmiddelen beschikt. In deze blog lichten we een aantal hulpmiddelen uit. 

Hoog laag bed

Slaap (en rust) is erg belangrijk. Voor ieder mens, maar helemaal als je wat ouder begint te worden. Tijdens onze slaap, krijgt ons lichaam de tijd om te herstellen. Heb je goed geslapen? Dan merk je dat je fit en uitgerust wakker wordt. Heb je slecht geslapen? Je hebt dan moeite om uit bed te komen en kunt hier heel de dag last van blijven houden. Senioren hebben vaak meer moeite om in en uit bed te stappen. Daarom is het slim om op tijd te informeren naar de mogelijkheden van een hoog laag bed. Een hoog laag bed kan vaak ook ingezet worden als zorgbed. 

Ziekenhuisbed

Verwacht je in de toekomst steeds meer zorg aan bed nodig te hebben? Dan is het verstandig om een ziekenhuisbed te kopen. Een ziekenhuisbed is speciaal ontworpen voor ziekenhuispatiënten die een vorm van gezondheidszorg nodig hebben. 

Zorghulpmiddelen kopen? 

Op zoek naar zorghulpmiddelen? Deze zijn te verkrijgen bij Thuiszorgbed Voordeel.

Related posts

Leave a Comment